sábado, 27 de febrero de 2010

Mooie vrouwen lichamen

Een mooie lichaam is wel iets heel subjectief en kan niet makkelijk worden uitgelegd. De media is deels schuldig van de feit dat voor vele vrouwen een mooie lichaam hebben betekent, een extreem magere lijf hebben. Dat verkeerde beeld krijgen we vooral als we naar de mode shows op tv.

Kleding ontwerpers verkopen geen mooie lichamen maar kleding


Denk er eens over na, een kleding ontwerper heeft altijd als doel het tentoonstellen van hun collectie die bestaat uit stof niet als vlees en botten, dus hoe minder vlees en bot des ter zichtbaarder hun creaties blijven. Jammer genoeg een groot groep meiden die fotomodelle willen worden strijdven ook naar een extreem magere lijf te krijgen en ze bereiken dat doel doormiddel van de meest foute trucjes zoals het kortsen vlak nadat ze eten hebben gehad en heel andere ongepaste dingen.

Een evenwichtige lichaam straalt schoonheid uit


Een evenwichtige lichaam straalt wel een soort gevoel van vertrouw en als de eigenaar van dat lichaam er volledig bewust is van dat balansen zult dan op een bepaalde manier bewegen dat er gewoon mooie uit zult zien vanzelf.

Verschillende mensen verschillende smaken


In deze aardebol bevinden zich mensen die heel erg verschilt van elkaar, je hebt dikke,dunne, met donkere ogen en met lichte ogen, je hebt blond en zwart, autochtoon en allochtoon, je hebt lang en small. Gelukkig voor alle type is wel een match ergens aanwezig in deze aardebol.

Kenmerken die onderzoekers beschouwen als mooie bij een vrouw


* Lange benen:Een vrouw met lange benen is altijd welkom geweest bij de fotomode industrie, en je kan natuurlijk makkelijk bedenken waarom de reden van bestaan van de hoge hakken.
* Sensuele lippen: Een vrouw met sensuele of met niet te overdreven volle en roodachtige lippen geven een tic van sensualiteit aan het gezicht. Een daar zijn de lipstippenjuist voor, om dat natuurlijke schoonheid te simuleren of te neppen.
* Roodachtige wangen: Een jonge vrouw krijgt snel rooie wangen als ze verlegenheid ervaren en dat, op de een of andere manier maakt dat mannen gek op worden. Vandaar dat bij een goeie makup van die roze stofjes altijd aan de wangen van de vrouwen moet dat worden gebracht, gewoon om de mannelijke oog voor de gek te houden.
* Een strakke kont:Een rond evenwichtige kont die niet zo extreem groot is, ook niet zo klein is heel belangrijk tegenwoordig om de schoonheid van een vrouwelijke lichaam te accenturen want de mode van tegenwoordig bestaat uit strakheid, vrouwen willen een duidelijke scheiden maken tussen skater vrouw en een niet skater vrouwe dus hoe strakker hoe beter. De uitkomst? Een mooie stroomlijn lijf.Gladde buik:Een vrouwelijke navel ziet er zo sexy uit als ie mooie middel een gladde buik zit, dat gladheid is tegenwoordig goed in de mode zelf voor mannen. Wij krijgen die verhalen te horen dat wij afkomstig zijn van de apen en daar ook willen wij een duidelijke scheiding plaatsen tussen de apen en de mensen van tegenwoordig, wij willen niets meer van dat haar hebben.
* De ogen van een vrouw: De ogen zijn de ramen van de ziel, dus de kleur maakt eigenlijk niet zoveel uit maar wel de form en alles wat eromheen is gebouwd zoals de wenkbrauwen ooghaartjes en zo. De ogen van een mens vertellen veel over zijn gezondheid, aan de ogen van een mens kun je met wat training heel snel waarnemen of ze geestelijke of lichamelijke problemen hebben. Er zijn simpele kenmerken om op te letten zoals de wit van de ogen zou wit moeten zijn en niet geel of rood. Hoewel de fotomodelindustrie werkt alle foto’s even bij met Photoshop and Gymp het is wel wenselijk om een goede gezondheid op pijl te hebben om mooie gevonden te worden zelf voor de foto toestellen.

Natuurlijk bestaan andere kenmerken en je zult zeker je eigen kenmerken hebben om de schoonheid van een vrouw af te meten.

Door:Jeroen M.C

Bron: http://www.seksmovie.net/2010/02/27/mooie-vrouwen-lichamen/

Op zoek naar een mooie vrouw in de buurt?


All rights reserved ©2010 Seksmovie.net

Je mag deze artikel herpubliceren als je de inhuid ongedeerd houd.

No hay comentarios:

Publicar un comentario